За притеснителна ситуация сигнализира мъж. Той твърди, че в района

...
 За притеснителна ситуация сигнализира мъж. Той твърди, че в района
Коментари Харесай

Мъж засне бричка без номера, но натоварена с дърва ВИДЕО+СНИМКИ

 За притеснителна обстановка алармира мъж. Той твърди, че в региона на село Якимово,  което се намира в област Монтана, се прави противозаконна сеч. При това - сигналите са доста, а причинителите са едни и същи.

Мъжът споделя за случая в известната група " Гората.бг ". Никола Петронов разгласява и фрагменти, на които се виждат действия на посочените за бракониери.

На фрагментите има кола в плачевно положение, която е натоварена до горе с дървесина. Върху тавана на автомобила също има нахвърлени отрязани трупи. Въпросната машина е без каквито и да е номера.

Петронов твърди, че негов непосредствен чул резачки през нощта и подал сигнал до 112 и локален чиновник на реда. Той разкрил и паркираното возило, натоварено с дървесина. На мястото обаче не се отзовали чиновници на реда, споделя той.

" Колите се движат без номера непрекъснато даже измежду бял ден, даже пред районното в селото и никой нищо! ", написа Петронов. " Хайде кажете, към кого да се обърнем и какво да създадем? ", чуди се той.

Мъжът добавя, че има и други такива коли, които се движат без номера даже и денем, само че последици няма.

Вижте целия сигнал на Никола Петронов, оповестен без редакция:

Съжалявам за поста, само че се усещаме безсилни с мой другар и желаеме подпомагане, тъй като локалните управляващи и в частност локалният служител на реда не обръщат внимание на безбройните сигнали за противозаконна сеч и ред други закононарушения от едни и същи хора!

Мястото е село Якимово област Монтана - чуват се резачки, моят другар излиза и звъни на 112, и на локалния служител на реда. Чака час и половина до това по този начин наречено транспортно средство, до момента в който не пристигна някой и това е всекидневие!

Хайде кажете, към кого да се обърнем и какво да създадем? Ако не се неистина, вътре има и дървесина от орех. Колите се движат без номера непрекъснато даже измежду бял ден, даже пред районното в селото и никой - нищо!









Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР